Жрицата, получила гол от Божинов, пуска мемоари

Булевард

17-12-2012, 14:12

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Много хора се страхуват от книгата ми, заяви Леа ди Лео

Футболисти, актьори, политици и журналисти стискат палци порно актрисата Леа ди Лео да не изпълни заканата си и да извади на бял свят мемоарите си. Тя е сигурна, че много хора се страхуват книгата да стане факт. Засега обаче Леа трябва да реши проблема си със съдебната система.

Тя ще се яви пред съда по подозрението, че е изнудвала със суми между 20 и 40 хиляди евро клиентите си, за да останат сеансите им в тайна.

"Съдиите ми вярват, в момента съм там само като свидетел, не съм обвинена в нищо. Съжалявам, че се нарушава личното пространство на тези хора, но не съм аз виновна. Истината е, че много хора се страхуват от тази книга, не само клиентите ми", каза Леа ди Лео.

Преди повече от месец се появиха имената на 30 известни личности, които са главни герои в пикантните креватни истории. В списъка на любовчиите са футболистите Марко Бориело, Масимо Амброзини и Винченцо Якуинта, телевизионният режисьор Джон Скуарция, певците Джанлука Гринани и Фабри Фира, журналистите Амедео Гориа и Джулио Голиа и ръгбистът Денис Далас. Най-голямата сензация беше присъствието на бившия заместник-министър на икономиката Марио Балдасари, който побърза да отрече, че има нещо общо с порно старлетката.

"Много лошо за тези хора. Разбирам, че сигурно имат съпруги и приятелки, но аз казвам истината. Кой я отрича? Амброзини? Балдасари? Пазя си есемеси с дните и местата на случките", каза Леа пред "La Republicca".

Валери Божинов може и да изпитва известни трудности да бележи на терена, но без проблеми е пронизал мрежата на Леа ди Лео. И не го крие, като някои други заподозрени.

"Не ме занимавайте с претоплени манджи", коментира Валери, когато скандала гръмна. И добави, че в момента е щастливо женен за плеймейтката Николета Лозанова и се радва на семейството и дъщеричката си Никол.