Българи и сърби са юнаците в кревата

Най-доброто от печата

16-12-2012, 08:24

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Много жени залагат на изневярата, за да не провалят брака си

Всеки четвърти млад българин и сърбин правят секс ежедневно, а всеки трети - веднъж седмично. Това показа паралелно социологическо проучване за любовните настроения в България и Сърбия, направено от Fox life и Gemius. 
Според тълкуватели обаче сексът на нашенците страдал донякъде от икономическата криза. Заради това младите жени предпочитали пълноценното изживяване, наречено изневяра, за да запазят брака си или съдбоносна за тях връзка. Почти идентични са отговорите и на анкетираните съседи. 
На въпроса "Кое е най-вълнуващото ви сексуално преживяване?" 54 на сто от българите и 58 на сто от сърбите отговарят, че то е със съпруг или с постоянен партньор. За всеки пети от интервюираните обаче то е с любовницата/любовника. 
На вечната гатанка "Кое е най-важното за една връзка?" отговорите варират в зависимост от възрастта. По-зрелите поставят на първо място общите интереси и честността (58 на сто), а чак на второ идва задоволяващият сексуален живот (42%). И колкото и парадоксално да звучи, същите жени, които предпочитали "качеството" в секса, са обявили именно чувството за сигурност като водещ фактор при отношението им с мъжете (41 на сто). Докато при силния пол феновете на стабилността са едва 26 процента.
Коренна е разликата в начина на мислене при дамите на възраст между 18 и 34. Всяка втора, или 51% от тях, държи на секса, а на верността залагат 39 на сто. За нещастие много жени не схващат, че трябва да са верни, когато вече не стават за секс, коментираха водещи експерти и естети.
За дебата, който се разгоря в НДК, пристигна известната италианска журналистка и писателка Нина Палмиери. Нейното предаване "Сексобразование" тръгва по Fox life другата неделя. То и до ден днешен е сред водещите по тази тема на Ботуша. "Българите и италианците много си приличат. Всички те искат да покажат, че са добри в леглото, а всъщност още имат да учат за партньорките си", коментира Нина след няколко часа, прекарани в разговори за секс в София. 
Да споделят и да научат още нещо за секса дойдоха Деян Донков, вокалистът на D2 Дидо и чаровната Мария Силвестър. Нина хем разсмя, хем изчерви присъстващите с пределната си откровеност. На въпроса коя е любимата й поза, отговориq без да й мигне окото: "Когато жената е на колене, а мъжът е зад нея". Тя разказа още, че в един от епизодите на шоуто се направила на проститутка и потърсила садо-мазо клиенти. На секундата намерила. "Не бях виждала по-щастлив поглед в очите на мъж, когото бях налагала с камшик час и половина", разказа част от опита си Нина. Красавицата бе любезна да отговори на някои по-софт въпроси на "Стандарт".