Неделен Showbuzz-ИК

Булевард

16-12-2012, 12:00

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Оцениха топките на Бийбър на 5 хилядарки и с какво ни заплашват Тризначките и Мария

Започваме седмичният обзор с една покъртителна новина от световния шоубизнес. Джъстин Бийбър сигурно е бесен от девалвацията на неговата личност.    

Бийбър е бил мишена на осъден убиец от Ню Мексико, който имал намерение да кастрира и екзекутира певеца срещу скромната сума от 5 000 долара. Но в крайна сметка някакъв проблясък на човещина преминал през него и сам разкрил зловещото си начинание.

Дейна Мартин наел своя колега Марк Стааке и племенника му Танър Руан, за да му помогнат да осъществи плановете си. Те имали намерение да резнат топките на канадския тийнейджър с градински ножици след концерт на Джъстин в нюйоркската "Медисън Скуеър Гардън". Причините за желанието на Дейна бил фактът, че бил обсебен от Бийбър, а той не му отговорил на нито едно писмо.

Е, за радост или не, на Бийбър му предстоят дълги години на сцената. Остава страха, че е бил мишена, а и градинските ножици не изглеждат никак миловидно.

Тежки дни очакват и родния зрител, след като стана ясно, че от телевизора ще продължава да ни зомбира с простотия Пацо от Гълъбово. Откакто излезе от шоуто почти всеки ден се появяват новини със снимки как са го налазили моми. Оставаме с впечатлението, че или има много незадоволени жени, или ние нещо не сме наред с възприятията. Защото Пацо и Плейбой някак си не ни вървят заедно. Но въпреки националния интерес към физиката и излъчването на гълъбовския левент, той се оплака, че все още няма жена до себе си. Но да не се вайка, тъй като с нелеката задача да му намери гадже се е заела Венета Райкова. Явно и нейният рейтинг е зле щом ще го вдига с Пацо.

Освен в национален ефир, подопечния на Биг Брадър ще води и поздравителен концерт по музикална кабеларка. Явно фактът, че за нула време опустоши 2 литра алкохол в Къщата е впечатлил шефовете на телевизията да му поверят рубриката "Наздраве с Пацо".

Тризначките също заплашиха зрителите. Вместо да потънат вдън земя от срам след участието си в шоуто те се заканиха да станат актриси. Да опази Господ това да са наследничките на Стоянка Мутафова и Цветана Манева.

Уравновесената, дипломатична и скучна Лили от същото шоу пък проплака, че не е родена някъде другаде. Иначе щяла да повтори успеха на Памела Андерсън. Затова и намекна, че е готова отново да се съблече като всичко зависи от парите.

Скъпа Лили (съжалявам, че не знам фамилията ти, тъй като си известна като Лили от Big Brother), наясно сме, че ти се работи "риалити", но трябва да се примириш, че тази нова специалност е запазена за Вяра, Надежда и Любов. Снимай си се в "Плейбой", намери си пачкаджия до теб и да не ти пука. Никой няма да те съди, че си само красива.

Няма как да подминем и една от мега звездите на родната фолк сцена - Мария. Интересът към нея клони към нула, не ходи на участия, но самочувствие - бол. Та Мария и тя заплаши меломанските ни уши с концерт на живо навръх рождения й ден - 13 януари. Денят наистина ще бъде фатален за музикалните ни възприятия, тъй като Мария и пеене на живо са взаимноизключващи.

Още повече ни изуми информацията, че друга фолк певица - Гергана, сама се провъзгласила за двойничка на Скарлет Йохансон. Ние веднага започнахме съпоставките и за нейно съжаление не открихме никакви допирни точки. За външния вид няма какво да коментираме - приликата е само, че и двете си имат всички нормални белези и органи на човешкото лице като нос, очи, уста и т.н. Няма прилика и в кариерите им - едната печели милиони, другата е със затихващи функции.

Завършваме по традиция с музикален поздрав. Този път сме избрали нещо ново и горещо - дуетът на Деян Неделчев и Гъмзата. Наистина двама мъже и половина...