Медицинската сестра на Кейт написала 3 предсмъртни писма

Измамената от радиоводещи Джасинта Салдана се обесила, установява аутопсията

Британските медии разкриха съдържанието на предсмъртните писма, които оставила медицинската сестра в болница "Крал Едуард VII".


Двама австралийски радиоводещи, които искаха да разберат подробности за състоянието на съпругата на принц Уилям Катрин, успяха да измамят Салдана, представяйки се за кралица Елизабет II и принц Чарлз. Няколко дни по-късно медицинската сестра беше открита мъртва в стаята на сестрите в лондонската болница. От аутопсията на Джасинта Салдана, става ясно, че се е обесила.


В първото писмо Джасинта Салдана, от чиято аутопсия става ясно, че се е обесила, дава инструкции за погребението си. Във второто медицинската сестра разказва за трудностите си да преодолее скандала. Най-голямо внимание обаче предизвиква третото писмо, в което тя обвинява ръководството на болницата за отношението му към нея след инцидента.

"Със сигурност Бен (съпругът на Джасинта Салдана) иска провеждането на пълно разследване, за да се установи какво се е случило и един ден истината да излезе наяве", съобщи близък до семейството източник.