Млад мъж отряза пениса си в знак на протест

Крими

14-12-2012, 11:55

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Ядосал се на съседите си, че хвърляли боклука през прозорците

21-годишен мъж от Шумен отряза пениса си от яд, че съседите му си хвърлят боклука безразборно през прозорците, съобщо в. "24 часа".

Преди близо 2 седмици младежът, който живее с баща си в общежитие за социално слаби, изпаднал в ярост, че от прозорците хвърчат всякакви боклуци, излязъл навън и смело с нож премахнал пениса почти до основата.

След като извършил "операцията" започнал да вика за помощ, при което дежурният пазач в общежитието на ул. "Шуменска комуна" веднага повикал линейка.

Екипът на спешната помощ безуспешно търсил отрязаното достойнство на младия мъж, за да опитат да го зашият на мястото му.

Пред лекарите младият мъж не успял да даде сносно обяснение за необичайната си постъпка. Ту твърдял, че се вбесил на комшиите си заради боклука, ту я обяснявал с протест неясно срещу кого. Подхвърлял и че дяволи му нашепвали какво точно да стори. Предполага се, че той е психичноболен.

Пострадалият бил приет за спешна операция в шуменската болница. Приложили му т.нар. метод за погребване на остатъка от пениса в скротума. След изграждане на пластика били възстановени само отделителните функции на органа, но възпроизводителните били безвъзвратно загубени. След престоя в болницата временно бил приет за консулт и лечение в Държавната психиатрична болница в село Царев брод.

Младежът живее само с баща си, който е с ампутиран крак и е алкохолно зависим. В отглеждането му ги подпомага и чичо му. През цялото време, докато бил в болницата, той изпитвал страх, че баща му ще го изостави и няма да има кой да се грижи за него.