Ламбо черпи в парламента за 70-годишен юбилей

Политика

13-12-2012, 12:34

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Той беше кандидатът на БСП за президент преди 10 години, но отказа, призна Георги Първанов

Големият български актьор и депутат от Коалиция за България Стефан Данаилов отбеляза днес 70-годишния си юбилей в парламента. Да честитят на Ламбо в клуба на народния представител се събраха депутати от всички парламентарно представени политически сили, както и президентът Георги Първанов (2002-20012 г.).

"Факт е, че откакто се занимавам с политика, аз съм срещал във всичките три парламента, в които съм работил, повече симпатия, отколкото политическа ненавист, за което безкрайно благодаря", заяви актьорът.

Той получи редица подаръци, сред които бяха реплика на парламентарния звънец от председателя на парламента Цецка Цачева, скулптура на бик от ПГ на ДПС, кошница с подаръци и цветя от ПГ на ГЕРБ и други.

Лично шефката на парламента заяви, че думата, с която свързва Стефан Данаилов, е магия. Тя благодари на големия актьор за честта да работят заедно в парламента.

"Много пъти съм се учил от Стефан Данаилов, преди повече от 10 години най-напред на него му предложих да бъде нашият кандидат за президент на Републиката. Той отказа, в резултат на този отказ, аз 10 години изпълнявах тази длъжност", заяви в приветствието си Георги Първанов.