Горещи страсти и бормашини в "Календара на труда" на Киро Скалата

Бургас Лайф

12-12-2012, 15:43

Снимка:

личен архив

Автор:

Велина Савова

Всичко от Автора

Ексклузивни кадри и интервю с фотографа Plabo четете само в Burgasutre.bg

Едни от най-съблазнителните българки застанаха пред обектива на фотографа Plabo за “Календара на труда” на фитнес маниака Кирил Вълчев, по-известен като Киро Скалата.

Въпреки че температурите навън са под нулата, ние ви предлагаме да подгреете с една уникално гореща фотосесия.

Със сигурност представителите на силния пол ще бъдат повече от очаровани от последния проект на Скалата, още повече като се има предвид, че календарът ще се разпространява безплатно. 

Пред обектива на младия, но изключително талантлив фотограф Пламен Ангелов - Plabo застават горещите Анн Джи, топ моделите Ели Кучкова, Гери Аролска, плейметката Даная Танева, както и красавиците Катрин Вачева и Ина Рачева.

Специално за Burgasutre Plabo сподели подробности около нестандартното хрумване, работния процес по време на снимките и познанството си с Киро Скалата. Фотографът показа и ексклузивни кадри от фотосесията на “Календара на труда”, за което му благодарим :)

Виж тук горещите момичета на “Календара на труда” за 2013 г.


Plabo, представи се с няколко думи

Името ми е Пламен Ангелов, но повечето хора ме знаят като “Plabo” което е стар прякор измислен от брат ми, когато бях на 5 год. Роден съм и отраснал в Самоков a.k.a. “Chipstown”, (усмихва се). От 7 години се подвизавам на софийска територия. Учил съм фотография в НБУ.

От кога се занимаваш с фотография и това ли е голямата ти страст?

Занимавам се със снимане от 11 години, а с фотография ... от 6-7 год. Това и дизайнът са големите ми влечения в живота от малък. Като малко хлапе много рисувах. 

Би ли споделил малко подробности около последната ти фотосесия. Къде са правени снимките за “Календара на труда”, колко време отне и кой те потърси?

С Киро се запознахме покрай общата ни работа с международна компания. Организирали сме заедно различни общи проекти - гурме вечери, събития и конкурси. 

Киро се оказа доста по-забавен и готин човек от това, което ни представят медиите и неговата мачо визия… Той хареса нещата, които правя, и отношението ми, веднага се сработихме. Така съвсем натурално ме потърси и за този проект.

Снимките са правени в едно филмово студио в с. Долна Малина до София, където се правят доста американски кино продукции, както и доста родни клипове. 

Снимките отнеха 2 дни по около 13 часа всеки. Беше доста интензивно за всички.

Темата на календара, твоя ли е?

Темата се роди единодушно след като при посещението на студиото разглеждахме снимачните сетове. Имат изградена площадка с цял каубойски град с църкви, ковачници, барове, шерифи, плевни. Единодушно тази тема хареса на всички от екипа и решихме такава да е и за календара.

Как се работи с толкова красиви момичета? 

С толкова красиви момичета се работи по същия начин, както и с толкова некрасиви момичета. По-важното е да има позитивно отношение.

Скалата придирчив ли е или се доверява напълно на професионализма и виждането ти?

Добре се сработихме – аз предлагам нещо, той допълва и обратно... Например като не мога точно да измисля позата на модела, Киро винаги охотно помага с идеите в насочването, което понякога и за мое учудване се получава готино.

И пак за теб. Какво те вдъхновява и какво те отблъсква?

Вдъхновяват ме истинските, неподправени хора. Вдъхновява ме простотата в отношенията. И обратно - отблъсква ме болната амбиция, безпочвеното изтъкване и парадирането базирано на егото.

Хора или предмети предпочиташ да снимаш?

Обичам да снимам това, което създава емоция у мен и обикновено това са хората. Освен с комерсиалните неща, с които ме познават повечето хора (реклами, заснемане на събития, абитуриентски вечери, сватби) работя над лични проекти, които когато ми се отдаде възможност излагам в галерии. Там са моите истински "рожби".