Пацо предложил 2000 лева "чакалък" на Найден

Новини от обедния лайф на Биг Брадър

Току що Найден разказа пред Боби и Лестер, че преди да влязат в къщата гълъбовският бек предложил сделка на Нед.

По телефона той го помолил да се договорят за 2000 лева "чакалък", тоест победителят да даде 2000 лева на другия, като благодарност за подкрепата до финала.

Лукавият Нед се оправдал, че трябва да говори с адвоката си и после спрял да вдига телефона. Според разсъжденията на съквартиранта от Княжево Пацо е бил на ясно, че няма да бъде победител и затова е гледал да си подсигури някой допълнителен лев.

Освен това Найден смята, че "...никой не би изпълнил договорка, освен ако не са много близки, както аз и Гроши да кажем, ако той беше влязъл...".

Този и други подобни разговори в къщата ни дават да разберем, че бившите и настоящи обитатели на шоуто са си комуникирали преди връщането в играта и са планирали стратегии. Според тризначките Боби, Стойка и Дими също са имали оперативна сбирка, дни преди началото на играта.

Така става ясно, че едно от основните правила на шоуто, а именно, състезателите да не знаят кои са другите участници, е нарушено.

Според днешните разсъждения на Найден никой от финалистите не може да си позволи да поддържа скъпият автомобил, който ще спечели победителя, освен може би Лили.

Той призна, че не може да отдели 4 или 5 хиляди лева за застраховка и каза: "А, ако не е застрахован, сещаш се...".

Тази вечер е полуфиналът и зрителите гласуват с положителен вот за любимият си съквартирант.

Краят на тримесечната сага Вип Биг Брадър All Stars е на 17-ти декември.