Страшният съд се отлага

Най-доброто от печата

12-12-2012, 06:01

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Румънският физик зове: Отпуснете се, яжте, пийте и се веселете със семейството си

Край на света няма да има, а на 21 декември вибрациите на Земята ще достигнат върховно ниво в полза на духовното. Това твърди румънският физик и страстен почитател на вселенските закони Анку Динка. 61-годишният учен казва, че вибрацията ще е 12,6-12,8 Hz, а хората, които са в състояние да се "настроят" на тази честота, ще печелят в духовен план.

 

Естествено, онези, които не се адаптират, както е с който и да е закон на природата, ще страдат, коментира Динка.

 

Седнете, отпуснете се, яжте, пийте и се веселете със семейството си, съветва ученият, който миналата година взе висша държавна награда в Румъния за изобретяването на биолазер.

 

Празнувайте най-красивия апокалипсис, казва Динка. Все пак физикът коментира, че ще е много важно обаче къде се намираме в този ден и е съставил карта на най-подходящите области в Румъния, където оцеляването е гарантирано.

 

Някои от тях са доста близо до България и са сред природата – като Констанца и малко известният у нас, но много популярен в северната ни съседка курорт Бъйле Херкулане. Друго топмясто са красивите планини Карпати.

 

"Добре е хората да знаят, че има места, богати на положителна енергия, добро за тялото и нашето здраве, която помага в трудни времена. За щастие страната ни е много добра в това отношение", казва физикът.

 

Ученият предупреждава, че увеличаването на честотата на вибрациите на планетата може да има отрицателно въздействие върху здравето на хората, податливи на такива колебания на климата.