Внукът на Луис Армстронг идва у нас

Най-доброто от печата

11-12-2012, 06:14

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Гласовитият Чарли живее в Москва и харесва ракия

Внукът на легендарния американски певец и джаз музикант Луис Армстронг - Чарли Армстронг, пристига в България в края на седмицата, за да се включи в Коледния благотворителен бал на принцовете и принцесите.

Събитието ще се състои в столичния грандхотел "София" на 15 декември от 13 ч. и ще събере на една сцена най-красивите и талантливи български деца, победители от тазгодишните международни конкурси за красота, които се проведоха в Москва, Доминикана и Анталия. Именно в Турция българският екип на арт компания „Нови звезди“ се е запознал с Чарли, който бил много впечатлен от 6-годишния Божидар Радославов от Кюстендил.

Малкият талант и Чарли, който е наследил таланта на известния си дядо, станали приятели и даже изпели няколко парчета заедно. Родните представители на конкурса пък почерпили Чарли с ракия, произведена в Ловеч, и той много я харесал. От една година Армстронг-младши живее в Москва, където често участва в клубни партита. Когато го поканили да се включи в благотворителното събитие у нас, той веднага приел. Чарли обещава да зарадва родните почитатели на творчеството на Армстронг с няколко песни.