Австралийската водеща плаче за смъртта на медицинската сестра на Кейт

Животът

10-12-2012, 09:57

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

46-годишната Хасинта Салдана, майка на две деца, беше открита мъртва няколко дни по-късно, според британската преса става дума за самоубийство

Водещата от австралийско радио, озовало се в центъра на скандала с обаждането на шега в болницата, в която беше настанена съпругата на принц Уилям Катрин, говори за трагедията в телевизионно интервю.

"Не преставам да мисля за това", заяви Мел Грег по повод смъртта на медицинската сестра, която предаде шеговитото телефонно обаждане на австралийските радиоводещи на своя дежурна колежка в болница Крал Едуард VII. 46-годишната Хасинта Салдана /на снимката/, майка на две деца, беше открита мъртва няколко дни по-късно, като според британската преса става дума за самоубийство.

Медиите хвърлиха вината за смъртта на медицинската сестра на двамата австралийски радиоводещи. "Първият ми въпрос беше дали тя е майка. Надявам се семейството й да е добре, наистина се надявам", заяви радиоводещата, която говори за първи път след трагедията.

Мел Грег и Майкъл Кристиан, двама водещи от австралийското радио 2Day FM, се обадиха в лондонската болница, в която беше настанена Кейт заради гадене, свързано с бременността, като се представиха за кралица Елизабет II и принц Чарлз. Хасинта Салдана се хванала в капана им и прехвърлила разговора към своя колежка, която им дала информация за състоянието на херцогинята на Кеймбридж.