Да обяздиш амазонка

Бургас Лайф

09-12-2012, 10:00

Автор:

Роза Бузкова, в. 24 часа

Всичко от Автора

Според някои източници те използвали мъжете за секс и ги убивали така, както правят някои видове членестоноги

Амазонките са нещо средно между жената паяк и съвременната кучка еманципантка.

Според някои източници те използвали мъжете за секс и ги убивали така, както правят някои видове членестоноги. Тъй като са воювали като истински бойци, тоест вършили са мъжката работа, може да бъдат приети и за едни от прародителите на съвременната войнстваща боркиня за женски права. Не е ясно дали са имали мустаци и бакенбарди, но ако вярваме на описанията, че си режели гърдите, за да стрелят по-добре с лък, значи са били свирепо и полугърдо племе.

Напоследък нашумя много тезата, че ние, българите, се родеем с амазонките. Ако това е вярно, значи на българските мъже хич не им е лесно.

За тяхна утеха нека да видим какви са преимуществата от това да правиш секс със зла и еманципирана кучка.

Първо, казват напатили се мъже по форумите, кучката винаги знае какво иска.

Няма как любовникът й да се обърка и, да речем, да вкара нефритовия си жезъл в неточния момент или на погрешното място. Ако не й харесва, няма да мълчи и да преглъща обидата, докато един ден ни в клин, ни в ръкав каже “ти не ме разбираш” и вземе, че избяга с комшията. Наследницата на амазонките ще бъде директна и ще назове проблема, без да се церемони. Например: “Ти май нямаш опит в оралната любов. Я прочети някоя и друга статия в интернет да се понаучиш.”

Второ, тя няма да хленчи за ласки, след като е приключила същинската част. Суровата жена воин постъпва и в леглото като мъж - обръща се и захърква.

Трето, за нея вече си знаете, че е злонравна, упорита и несговорчива. Ако ви свие гаден номер, той няма да ви падне като гръм от ясно небе. А вероятността това да стане е доста малка, защото подлите номера не са за нея. Тя знае да хвърля гръм и мълнии, да крещи, да изисква и да обижда. Това са нейните оръжия. Номерцата е оставила за истинските жени - онези, кротките, които привидно се подчиняват на мъжа си.

Всеки представител на уж силния пол трябва да запомни едно нещо, което ще го предпази от много бъдещи грешки - кучка или не, всъщност всяка жена е потенциална отровна змия.

Винаги може да ви клъвне точно когато не очаквате. Както повечето змийски видове, така и по-голяма част от жените ще го направят само ако има истинска причина.

Колкото до лютия характер, преди около месец излезе едно изследване. Оказва се, че класическата жена кучка - гневлива, агресивна и зла, не се е пръкнала току-така. Тя е наследила тези качества от своята майка и най-вероятно ще ги предаде на дъщеря си. Лошият характер се предава генетично.

Звучи страшно. И все пак мъжете открай време се влюбват в кучки и амазонки. Гневливостта, агресивността и инатът и при двата пола се приемат за знак за самоувереност и силен и безкомпромисен характер, което пък се приема за секси. Нали се сещате за Дарвиновата теория за оцеляването на най-приспособените индивиди. Мъжете харесват кучки, значи кучките се котират на междуполовия пазар. Следователно най-злите чудовищни кучки ще оцелеят най-добре.

За да е успешна връзката им, мъжът, който живее с такава жена, трябва да е нещо средно между дипломат, звероукротител и индианец, обяздващ див мустанг. В противен случай тя просто ще го смачка.

И така, да видим как става точно укротяването на опърничавата.

Известно е, че и най-лошите заложби може да бъдат донякъде неутрализирани с благоприятното въздействие на околната среда. Най-добрият начин да парирате изрода в нея е, като не му давате основание да надигне уродливата си глава. Много е просто: докато е щастлива, няма да фучи.

Номерът е да го направите доброволно, а не защото тя ви е принудила. Иска да изхвърляте редовно боклука - изхвърляйте! Иска да не я прекъсвате, докато говори - ами недейте. Купила си е абсолютно ненужна и безобразно скъпа чанта.

“Фурла” - хем третата за два месеца, и ви е разорила напълно? Прегърнете я и кажете, че много й отива, нищо, че до заплата ще се озъбите от глад. Трудно е, но помислете - злото вече е сторено. Вместо да помрачавате радостта й и с това да си навлечете страхотни бедствия над клетата глава, похвалете я.

Оставете я да победи в спора. Нека нейна да е последната дума. Вие си повтаряйте, че по-умният отстъпва. Като се замислите, ще установите, че тези неща не си заслужават да се изпокарате. За да избегнете скандалите, ловко признайте грешката си, като я омаловажите с думите “Така де, човек съм - сбърках.”

По този начин отстъпвате, а всъщност печелите точки и започвате малко по малко да контролирате нещата. Тук идва тънката граница, която не трябва да преминавате. Номерът е хем да сте достатъчно отстъпчив, хем да не се държите като мухльо. Ако допуснете това - спукана ви е работата. Докато се усетите, и ще сте под игото. За да ви признае амазонката за равен, вие също трябва да сте донякъде агресивен.

Но трябва да сте наясно, че със силната и зла жена шега не бива. Понякога конфликтът може да достигне титанични размери, включващи физическо насилие и изискващи намесата на роднини и приятели.

СЪВЕТИ

1.Те са груби. През цялото време са на полусъединител - вечно готови да развихрят скандал. Дали защото имат предменструален синдром, или заради това, че децата не слушат, шефът им лази по нервите или пък страдат от неосъществени амбиции - щом нещо ги дразни, изригват като вулкан.

2.Това е наследствено, така че още преди да се сближите, дискретно поразпитайте дали прабаба й е яздила коне, пила е ракия с мъжете и е стреляла с пищови по съперниците. Ако каже “да”, бягайте. Щом сте безвъзвратно влюбен, просто имайте едно наум - и дъщеря ви ще бъде същата.

3.Ако всичките роднини на вашата любима амазонка са били кротки и мъжебоязливи женици, трябва да знаете, че агресията и гневливостта може да бъдат знак за медицински проблем. Високото кръвно налягане и други проблеми със сърдечносъдовата система например правят хората по-раздразнителни.

4.Безсмислено е да се опитвате да я превъзпитавате - бездруго няма да стане.

5.Съветът на психолозите е: не се конфронтирайте. Ако искате въобще да правите секс, бъдете мили. Вложете цялата си любов и търпение във връзката. Ще видите, че усилията ви се отплащат.