Неделен Showbuzz-ИК

Булевард

09-12-2012, 12:00

Снимка:

Big Brother

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Скандалът на Николета и Алисия и защо Тризначките ще ни липсват

Остават броени дни до финала на Big Brother All Stars и сме на път да пророним някоя сълза за любимките ни Вяра, Надежда и Любов. За нас е истинско удоволствие да наблюдаваме тези извисени и сексапилни момичета, с които България трябва да се гордее. Новаторки, които измислиха професията "работя риалити", показали ни как човек трябва да има самочувствие дори да не е постигнал нищо.

Девойките със сигурност ще създадат много работа и на учените в БАН при подготовката на следващия тълковен речник, тъй като само за два месеца преиначиха значението на много думи, появиха се и нови. Да ме извиняват останалите съквартиранти, ама те са си ВИП отвсякъде.

През тази седмица изпъкна Любов, която я поздравяваме за самооценката към своята външност. Зрителите сигурно сами са забелязали, че тя често се наслаждава на красотата си. Но познавайки колко смирени и самокритични са и трите близначки не очаквахме признанието на Любов - "Иде ми да си посегна!". Но така е, при липсата на любов в къщата Любов си е самодостатъчна.

Но да оставим благоевградските кокони на македончето Лестер, а ние да се насочим към набиращия сила скандал между Алисия и Николета Лозанова.

"Няма нищо по-печално от живота на жени, които умеят да бъдат само красиви!". За тази сентенция ни напомни законната съпруга на Божинов, която вместо да се отдаде на невижданата семейна любов навръх рождения си ден се ядоса, че Алисия пусна нов клип. Фолкпевицата отправи и един интригуващ въпрос - дали Лозанова още вехне по старото си гадже Ники Михайлов, който в момента топли чаршафите алисиеви.

Плеймейтката се жегна и отвърна в типично женски стил, че дните на Алисия като футболно гадже са преброени и последна щяла да научи за изневерите на Михайлов.

След като каза А, очакваме от Николета да каже и Б. Но се опасяваме, че и тя може да изпадне в същата ситуация, тъй като и Валери е доказал през годините, че ангелът му е слаб и обича да вкарва и извън терена. Даже препоръчваме на букмейкърските къщи да пуснат залози коя двойка по-бързо ще се разпадне.

Като заговорихме за букмейкъри няма как да подминем и световната истерия по бременната кралска снаха Кейт Мидълтън. Вече тръгнаха залози за името на бъдещето бебе, като най-вероятно е то да бъде Елизабет. Но ако искате да спечелите голяма сума сложете някой лев или евро на футболните Лео и Кристиано. Коефициенти от 400 и 500 са доста примамливи. Можете да напълните портфейла като прогнозирате и деня на раждане, като според букмейкърите най-малко вероятно е детето да се появи на бял свят във вторник и четвъртък.

Другата голяма новина е свързана с предстоящата церемония на наградите Грами. От много церемонии насам за първи път сред номинираните няма да видим Джъстин Бийбър. Сигурно милиони тийнеджърки са в потрес от елиминацията на техния любимец, някои дори се заканиха да отвърнат скоро на удара. Предстои да видим тяхната реакция, а ние скромно изказваме задоволството от така обявените номинации за Грами.

Мислехме да завършим с музикален поздрав с парчето на Черно фередже - "Къцамун", но налегнати от коледно настроение ви пожелаваме успешна седмица с една смесица от писналия ни вече Gangnam Style и класиката Last Christmas. Или иначе казано Last Gangnam Christmas...