Деян Икебаната хваща Слави Трифонов в "Двама мъже и половина"

Бургас Лайф

07-12-2012, 13:38

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Големите награди не ми донесоха слава като хита "В гората", твърди Неделчев

Деян Неделчев, по-известен като "Икебаната", заради хита си "От икебана дървесата ги боли" сподели само с бургазлии, по думите му, че най-новия му проект го свързва със Слави Трифонов и Гъмзата.

"Говорих със Слави Трифонов и идеята е до 10 декември да обявим парчето, което ще носи заглавието "Двама мъже и половина".  Аз ще го изпълнявам с Гъмзата, ще бъде и с участието на балет "Магаданс" и ще има премиера именно в шоуто на Слави", обясни Деян Неделчев, който предрича пачето да стена един от най-големите хитове в страната.

През 1993 и 1994 неговите изпълнения са му донесли награди  от "Златния офрей" и Международния фестивал "Стъпало към Парнас" в Москва, "Гласът на Азия" в Алма Ата, Казахстан през 1995 година. За BurgasUtre обаче изпълнителят споделя, че не са му донесли нито пари, нито слава. "Печелил съм много награди, правил са хубави поп песни като "Обич - блян" и "Посвещение", но най-голяма популярност ми донесоха настоящите ми хитове, на повечето от които сам съм написал текстовете", казва Неделчев и допълва, че не иска да живее в България, защото това означава да е на социални помощи.