Ексгадже иска да съсипе Шакира, съди я за 100 млн. долара

Булевард

04-12-2012, 10:16

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Антонио де ла Руа бил архитектът на нейния успех

Бившето гадже и по съвместителство мениджър на Шакира - Антонио де ла Руа, явно е решил да изправи пред фалит попдивата. Естествено, при условие, че съдът се изкаже в негова полза.

Руа иска от певицата 100 млн. долара с твърдението, че той е архитектът на нейното изгряване като звезда. Той движеше бизнес делата й до края на 2011 година, когато бе уволнен.

В момента 35-годишната красавица очаква дете от звездата на "Барселона" Жерард Пике и със сигурност е повече на вълна предстоящо майчинство.

Уилям Рейд, адвокатът на Де ла Руа, признава, че Шакира е била звезда и преди да наеме Антонио за свой бизнес мениджър. Но твърди, че ако не е бил довереникът му, успехите на знойната колумбийка нямало да бъдат такива, каквито са. Американското списание "US Weekly" цитира съдържанието на иска, в който се казва, че Антонио бил уволнен "все едно е обикновен служител, а не мениджър".

Двамата прекратиха интимните си отношения през януари 2011 г., а само два месеца по-късно Шакира огласи връзката си с Пике.