3 декември : Реални перспективи

Хороскоп

02-12-2012, 13:10

Снимка:

София Утре

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сезонът на затъмненията

Лунно затъмнение в Близнаци: Между доброто и злото

Слънце в Стрелец, Луна в Лъв

Астрологична картина на деня - 3 декември


Седмицата ще започне динамично и енергично, което ще осигури благоприятни предпоставки за спорна работа и интензивно общуване. Вълнуващи срещи с хора - носители на интересни и необичани идеи могат да дадат нов тласък на смели намерения касаещи личната ни реализация. Потокът от новини и съобщения ще продължава да ни увлича във водовъртежа на социалния обмен. Ако имате ясни намерения ще бъде необходимо да си съставите и ясен пан на действие и най-вече да се придържате към него за да не позволите на случайни обстоятелства и предложения да ви разсейват и отклоняват от него.

Понеделник може също да ни изненада и с някои не до там приятни новини, събития и лични прозрения. Те ще бъдат свързани с по-дългосрочните ни намерения и целят да предизвикат промяна на гледни точки и планове за действие. Най-засегнати от тях ще бъдат онези, които твърде оптимистично са се втурнали към високи постижения без да преценят достатъчно добре потенциала си и обективните предпоставки. Препятствията, както и забавянето на реализацията, понякога целят да ни помогнат или предпазят и настоящия случай е именно такъв. Вземете под внимание всички корекции които обстоятелствата се опитват да ви подскажат. Така оценката ви относно перспективите ще бъде много по-реалистична.

Настроението през днешният ден ще бъде празнично и въпреки синдрома на понеделника, не си отказвайте радостта от участието в светски събития, посещение на театър изложба или концерт. Радостта също трябва да бъде поканена и добре посрещната, ако искаме да присъства в живота ни.

 

Работа и бизнес

Денят ще донесе обновление в плановете ни, но и настойчива покана за корекция в някои от тях. Ако обстоятелствата  ви подсказват, че сте се устремили към  непостижими цели се налага да се съобразите с това. А може би целите са реални, но средствата и методите с които се опитвате да ги постигнете на са подходящи и не работят за осъществяването им?

 

Здраве, хранене и красота

Виталитета е на ниво и едва ли някой ще се оплаква от недостиг на сили и физическо неразположение. Изключение правят, хората страдащи от сърдечни заболявания. Вълненията присъщи да периода са опасни за тяхното здраве.
В менюто е желателно да се избягват мазнините. Полезни са практики за прочистване на кръвта. Кожата ви ще се зарадва ако отстраните мъртвите клетки , а и това ще я подготви за дълбоко почистващи процедури които е уместно да извършите през тази седмица.