Мадона жадува за чашка алкохол

Булевард

30-11-2012, 12:03

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Певицата спряла да пие по време на турнето си MDNA

Мадона се отказала от алкохола по време на световното си турне MDNA.

Певицата чувствала напрежение по време на голямото си световно турне, което този уикенд ще стигне до Бразилия и решила да се ограничи от някои неща, за да се поддържа в идеално здраве.

Мадона взела решението да спре алкохола преди началото на турнето в края на май, но признава, че шест месеца по-късно вече й става много трудно. "Откакто започна турнето ми, не съм изпила нито едно питие, абсолютно нищо. Животът ми точно сега е толкова скучен. Но може да изпия нещо, когато стигна в Бразилия", сподели певицата в бразилско тв шоу.

Мадона няма търпение да си вземе почивка след края на турнето на 22 декември в Аржентина. 54-годишната поп звезда вече планира какво иска да прави, когато няма работа и на първо място е дълъг сън.

"Идеалният ден за мен би бил да спя наистина до късно, поне осем часа сън без никой да ме събуди, просто да се събудя по естествен път. Да закусвам, което би било обяд с моите деца, и след това, не зная, зависи от времето. Ако има приятно слънце, мога да пояздя конете си, да отида на плажа, да поплувам в океана, да прекарам известно време с децата си. Искам да отида на масаж и на процедури за цялото тяло", сподели поп звездата.