Сапунката между Риана и Крис Браун продължава

Булевард

28-11-2012, 13:14

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Двамата ще посрещат новата година в Барбадос

Гаджета са, не са гаджета, а добри приятели. Тази любовна сапунка между Риана и Крис Браун вече започва да поомръзва на публиката през последните месеци.

В момента, съдейки по изявленията на двамата, уж не са заедно. Но пък барбадоската красавица смята да заведе Крис на родното си място и двамата заедно да посрещнат новата 2013 година. Риана щяла да даде възможност на Браун да докаже пред нейното семейство, че вече се е променил.

Двамата ще прекарат празника в петзвездна вила на острова. Риана е планирала да вземе и майката на Крис, за да може двете семейства да се опознаят по-добре. "Колкото повече обществото е против връзката на Риана и Крис, толкова по-бързо тя се връща към него", сподели неин близък, пожелал анонимност пред вестник "Сън".

"Макар че никой друг не може да го разбере, Риана е убедена, че Крис е любовта на живота й. Тя е сигурна, че взима най-правилното решение, връщайки се в обятията му", обясни същият източник.

Крис Браун беше осъден за нападение над Риана през 2009 г.. 23-годишният рапър нападна певицата в нощта преди наградите "Грами". Въпреки това двамата са по-убедени отвсякога, че искат да покажат на света, че са оставили всичко в 2009 г.