Фолкът превзе Sofia Live Club (СНИМКИ)

Булевард

28-11-2012, 10:45

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Цветелина Янева представи нов клип с лайв концерт

Един от последните бастиони, където попфолкът все още не бе стъпвал, падна. Снощи в Sofia Live Club се състоя първият самостоятелен концерт на Цветелина Янева, която представи и новия си клип.

В заведението пристигнаха голяма част от известните й колеги, сред които Галена, Емилия, Камелия, Глория, Константин, Илиян, Борис Дали, Софи Маринова, Десислава, Тони Стораро, Теодора, Лияна, Гергана и др. На първите редове бе и младата надежда на попа Дивна.

Началото бе обявено за 20.00 часа, но по стара българска традиция всичко започна с голяма доза закъснение. Обикновено подобни партита започват час по-късно, но гостите и приятелите на Цветелина Янева трябваше да чакат час и половина преди да видят певицата на сцената. Имаше подмятания дали не се очаква Арета Франклин, тъй като подобно чакане и най-големите звезди не си позволяват.

Все пак аплодисментите не закъсняха с появата на актьора от "7 часа разлика" Димо Алексиев, който бе водещ на промоцията.

Янева представи свои познати парчета като „Влез”, „Мога пак”, „Празна стая” и „Три минути”, но в различен аранжимент. На сцената тя бе подкрепена от бенд, а към музикантите се присъедини и нейният баща Георги Янев със своята цигулка.

Два пъти прозвуча и нейната нова песен „С какъвто се хванах”, която от няколко часа има и клип. Песента събира доста добри отзиви сред феновете, за разлика от видеото, което сякаш е направено набързо и помежду другото. Текстът също е много любопитен, а присъстващите си задаваха въпроса дали не е автобиографичен.