Обвинение в сводничество за Чолата, мъж на модела Милянкова

Крими

27-11-2012, 14:00

Снимка:

МВР

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Разбиха група, мамела девойки за модели. Ставали обаче жрици

Росен Чолов и още двама бяха задържани вчера при акция в София

"Антимафия" е повдигнала обвинения на трима участници в задържаната вчера организирана престъпна група за склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация.

С постановление на Спецрокуратурата, на тримата е наложено задържане за 72 часа, но магистратите ще искат постянната им мярка "задържане под стража".

Обвиненията са повдигнати на Росен Чолов - Чолата, ръководител на бандата и помагачите му - Ралица Любенова и Пламен Кирилов.

Според събраните до момента доказателства, тримата са набирали момичета за манекенки и фотомодели за модна агенция FH1, след което ги склонявали да предлагат сексуални услуги на платежоспособни клиенти срещу високо заплащане – между 800 и 1000 лв. на вечер.

Половината от парите оставали за компаньонката, а другата половина – за престъпната група.

Досега са установени близо 20 момичета, ангажирани в престъпната схема. Част от тях са непълнолетни. Те са обслужвали предимно клиенти в София, били са предоставяни на клиенти и в хотели, ловни хижи и частни домове в провинцията.

Опорацията по залавянето на Чолата и помагачите му бе осъществена вчера сутринта, след като баретите атакуваха луксозната къща на 41-годишния тартор на бандата в столичен квартал.

Росен Чолов е съпруг на модела Ирена Милянкова, известна като метресата на Джаро от култовия скериал "Под прикритие".