Холи Бери иска ограничителна заповед след побой

Булевард

26-11-2012, 17:49

Снимка:

ТМЗ

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сандра Бълок иска ограничителна заповед срещу преследвач

Бившият и настоящият на хубавицата си размениха юмруци

Бившият приятел на Холи Бери и баща на нейното дете Габриел Обри и настоящият й любовник Оливие Мартинес си спретнаха як юмручен бой в четвъртък, който приключи с пътуване до спешното и заповед за арест на Габриел.

Ето какво се е случило. Габриел се появил в къщата на Холи, за да остави дъщеря им Нахла за Деня на благодарността. Очевидно той се застоял в алеята пред дома им прекалено дълго и Оливие му казал да "се премести."

Това възпламенило Габриел и той бутнал любимия на Холи Бери. Габриел се опитал да го удари, но Оливие блокирал удара и стоварил юмрук в лицето на Габриел.

И двамата били закарани в спешно отделение. Габриел имал ужасни наранявания на лицето, включително насинено око. Нараняванията на Оливие пък били само по шията и ръцете му.

След като Габриел напуснал болницата, е бил арестуван за дребно хулиганство и му е отредена гаранция от 20 000 долара.

Представител на съда разкрива пред TMZ, че съдията е издал временна ограничителна заповед срещу Габриел, защото Холи се страхува че, той не може да контролира нервите си. На Габриел му е забранено да приближава на по-малко от 100 метра, Холи, Оливие, и Нахла, но това е до вторник.

Въпреки това, източници разкриват, че Холи се обърнала към съда за да получи пълна ограничителна заповед срещу бившия си любовник. Очевидно Габриел винаги е имал неконтролируем нрав.