Мария Илиева направи премиера на дуета с Тони Карейра

БГ Музика

24-11-2012, 11:10

Снимка:

Стерео стая

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Парчето прозвуча за пръв път на HI-FI EXPO София

Мария Илиева беше специален гост на HI-FI EXPO София. Именно на изложената MBL стереосистема певицата избра да чуе финалния вариант на дуета й с португалската звезда Тони Карейра под съпровода на Лондонския симфоничен оркестър.

В дните от 23-ти до 25-ти ноември хилядите посетители имат възможност да се докоснат до най-новите модели на професионално аудио и видео оборудване на най-престижните имена в творенето на този висок клас техника на космогонните идеи.

В първия ден на изложението Мария Илиева получи финалния смесен вариант на дуета й с Тони Карейра. По покана на португалската мегазвезда, през октомври българската звезда записа заедно с него в Париж песента  “Primeiro Grande Amor”.  
Дуетът им влиза в албум с най-холемите хитове на Тони Карейра, оркестриран от Лондонския симфоничен оркестър, с който се отбелязват 25 години от началото на кариерата на латино певеца.

“Самата MBL система, на която имах възможност за пръв път да чуя “Primeiro Grande Amor”, е истинско произведение на изкуството и техниката. Успях да почувствам и изживея всеки детайл с неповторима яснота и чистота на звука. Това, в допълнение с качеството на студийния запис, който направихме с Тони и Лондонския симфоничен оркестър, ме остави без дъх”, сподели Мария Илиева.