Дядото на Бербо иска и правнук

Булевард

23-11-2012, 13:49

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Майката на нападателя не била обидена, че бебето няма да носи нейното име

Медийната истерия около втората дъщеричка на Бербатов достигна апогея си, пише "Монитор.
Докато дядото на нападателя чака и правнук, то майката на Митко – Маргарита сведе социалните си контакти до минимум. Дамата, която е старша медсестра в болницата на Благоевград, била пред нервен срив от изписаното за внучката.
"Няма нищо вярно в това, че съм настоявала да я кръстят на мен и съм заплашвала със скандали. Това дете си има родители, те ще решат!", отсече Бербатова.

Нападателят на „Фулъм“ все още не е потвърдил официално, че с половинката му Елена са нарекли наследничката си Елиа. Очаква се двете дами на сърцето му да бъдат изписани днес от частната клиника „Свети Лазар” в София.

Заради ангажиментите си към английския клуб обаче Бербо ще гони по-ранен самолет за Лондон и по всяка вероятност ще пропусне събитието. Междувременно стана ясно, че бабата и дядото на футболиста черпят съседите си в Марикостиново с вино и ракия за правнучката. Димитър, на когото е кръстен и Бербо, не крие мераците си следващото им отроче да е мъжко. "Щастливи сме и чакаме още (правнучета). Докато не родят момче, все да опитват. Елена все ще ражда", пошегува се дядо Мицо, както го наричат приятелите в селото.

Със съпругата му Верка проливат сълза на умиление при всяка среща с прочутия си внук, а любимата им тема за разговор е футболът.

След раждането на малката Елиа дядо Мицо и баба Верка вече имат трима правнуци ­ - момче от Асен Бербатов и двете щерки на Митко Бербатов и Елена.