Гълъбовски неволи. Изгониха пияния Пацо, Big Brother му даде шанс

Булевард

22-11-2012, 10:00

Снимка:

Big Brother

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Прототипът на Жоро Бекъма ще живее в Тайната стая

Нафуканият футболен шеф на Ботев Гълъбово Панайот бързо бе свален на земята и му трябваха само два дни, за да бъде изгонен от Big Brother. Всъщност полуизгонен, тъй като сценаристите виждат в него интересен образ и му дадоха шанс да се върне сред съквартирантите. Той ще живее в Тайната стая и трябва да изпълнява успешно бъдещи мисии, за да може да стане отново част от риалитито. Ако не се справи ще се сдобие с еднопосочен билет за Гълъбово и ще може да организира зимната подготовка на футболния си клуб.

На първите елиминации бяха изправени Пацо, Сани, Стойка и Дими. Най-много номинации получи именно прототипът на Жоро Бекъма, който още в първия ден се напи като казак, унижожавайки литър и половина Бейлис и уиски. Зрителите също го нарочиха и той получи 45,2% от негативния вот. В студиото пък го защитаваше майка му, която беше представена просто като мама Божка.

Пацата се сбогува с всички, преди да напусне завинаги Къщата, но нищо чудно в стаята да срещне своя стар съквартирант Пеньо.

Още в началото на сезона Big Brother All Stars можем да станем свидетели на затопляне на българо-македонските отношения и това няма нищо общо с родните политици. Всичко е в ръцете на самонапомпалите се със самочувствие Тризначки и съседа Никола Настески - Лестер. Македонският плейбой се облизва за флирт с блондинките, а и те явно нямат нищо против да бъдат ухажвани от него.

Сани Алекса също може да се намеси в четириъгълника и както се бъзика, че му е "мамче", така може да го оплете в мрежите си. Пък и Лестер вече обяви, че си пада по пищни каки.