Ерос шоу - брутална порнография или еротично изкуство? (СНИМКИ 18+)

Пловдив Лайф

21-11-2012, 17:43

Снимка:

hotzona.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Къде е границата в скандалните представления като Ерос шоу и въобще трябва ли да се поставят граници, когато говорим за сексуални изяви?

Този въпрос си зададе HotZona.bg, след като вече трета поредна година у нас порнофестът не се организира.

Защо спряха Ерос шоутата у нас? Толкова ли са консервативни българите? Или няма достатъчен интерес? Не е ли готова България за този секс фестивал?!

Тези от вас, които не са присъствали на някой от фестивалите, сигурно си представят обикновено стриптийз шоу.

Не, драги!

Тук говорим за едно еротично представление без задръжки, без никакви дрехи, с елементи на садо-мазо стил и много секс.

Тук дамите остават не само без сутиен, но и без бикини, без срам. Те са поливани с мляко, те са опипвани от други мъже и самите те се опипват.

Не е необходимо да си консервативен, за да наречеш Ерос шоу брутална порнография. Много хора не възприемат подобни мероприятия заради скандалното поведение на участниците.

Други, по-освободени души, смятат, че това е изкуство, което заслужава внимание и дори похвала.

“Това е еротика и еротиката не бива да се възприема като нещо срамно. Момичетата, които участват в Ерос шоу, са професионалистки. Те умеят да забавляват публиката и в това няма нищо порнографско”, коментират запознати от бранша.

Макар за много хора това да е табу, Ерос шоу е доста посещавано в чужбина. Което буди въпроса – щом е толкова непристойно, защо се посещава?! Явно това е мястото, където да паднат задръжките не само на танцьорките, но и на публиката, която в реалния живот се пише за консервативна.