Багата разкри защо се е разделил със Златка

Животът

20-11-2012, 20:13

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

ММА борецът за бившата и настоящата си половинки

Благой Иванов-Багата бе един от финалистите във VIP Brother 2012. Той определено ще се запомни като един от най-противоречивите съквартирани, не само заради парадоксалното си поведение, но и заради многото емоции, които причини на бившата си половинка Златка Димитрова. След като излезе от Къщата, самбистът разкри истинските причини за раздялата им.

"Аз заминах за чужбина и нямаше как да се виждаме, за това се разделихме. Не е имало такова нещо като изневяра, не знам от къде е тръгнало това. Или поне не знам за съществуваща изневяра.", коментира той пред с. Блясък, предава inews.

Запитан дали се притеснява от реакцията на Любина, след пиянските му изпълнения с Никол той коментира: "Любина си знае колко означава за мен, не мисля, че би изревнувала. Аз съм сигурен в чувствата си, тя в моите също."

Багата сподели, че всичките му близки са били против влизането му в Къщата. Той разказа, че приятелката му се е притеснявала от това какъв образ ще му измисли и покаже шоуто.

От него разбираме още, че в момента тече дело срещу нападателя му в дискотеката и то ще покаже как ще завърши цялата драма, започнала преди месеци.