Гълъбовският Бекъм, Ревльото и Нед ще го вдигат на Big Brother... рейтинга

Булевард

20-11-2012, 10:00

Снимка:

Big Brother

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Двама македонци ще внесат колорит в шоуто

Big Brother ни остави само ден почивка след победата на Орлин Павлов във ВИП изданието и отново отвори вратите на Къщата в Нови хан. Този път за претоплени участници от минали сезони на шоуто, както и познати лица от други риалити предавания.

Линията на Златка IQ-то бе продължена още с влизането на Тризначките, но сега конкуренцията ще бъде значително по-голяма. Сред съквартирантите вече е футболистът Пацо от Гълъбово, който се гордее, че е прототип на Жоро Бекъма, Нед, който обеща да бъде себе си и простотиите да бъдат част от ежедневието. Разбира се, липсва Пеньо, но доколкото познаваме продуцентите, едва ли ще се забави много с появата си.

Още в първата вечер бе заложена бомба, тъй като сред участниците са ръгбистът Борислав и Лиляна, които се загаджиха по време на шоуто.

Вътре е и 49-годишният Дими от първия сезон на Big Brother, който се запомни с това, че не се понася с никого. Единакът прекрачи прага с куче и котка, които със сигурност ще са на първо място за него. За сметка на останалите съквартиранти.

Една от най-любопитните сюжетни линии ще бъде взаимоотношенията между родните участници и двамата македонци, които дебютират на българска земя.

За зрителски вот ще се борят представения като плейбой Никола Настески - Лестер и манекенката Цеце Орешкова. Никола е участвал в балканското издание на Вig Brother, където се е прочул с афинитета си към жените, дори мъжът на една от участничките се е развел с нея, след като на малкия екран били излъчени кадри с ласките и еротичните масажи на двамата. Лестер се закани и на българските жени, като изказа предпочитанията си към по пищните жени. А те вътре не липсват в лицето на Стойка Пипирудата, певицата Сани Алекса, Лиляна и тризначките.

Може би най-малък интерес за неговия нагон ще представлява сънародничката му Цеце, участвала във риалити формата “Fashion Stage”. Момата-съседка засега не е заложила на така наложения у нас силикон, остава да видим дали нейните възгледи се простират отвъд Паулу Куелю и Хорхе Букай.

Сред кандидатите да спечели Big Brother All Stars е и един от малкото истински конкуренти на Тити Папазов в леенето на сълзи - Миро.

Остава да видим и останалите девет съквартиранти, срещу които стои питанка. Според слуховете сред тях ще има участници от Сървайвър и X Factor.