На мъжа очите са... грешни. Купуват тесни бикини и големи сутиени

Животът

19-11-2012, 15:04

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Явно подсъзнанието играе роля при пазаруването на бельо

Ново изследване на британските учени срива със земята мъжете и техния вкус при избор на бельо за своите половинки.

Секси бикини и сутиен. Това е една от най-често срещаните комбинации за подарък на любимата, но се оказва, че той е подходящ повече само в мъжките очи. Поне при британците.

Най-често закачливия подарък събира прахта в гардероба. Всяка пета жена признава, че никога не е носила подареното бельо, а 23 на сто от анкетираните са го пробвали само веднъж, за да не обидят партньора си.

На всичкото отгоре се оказва, че мъжът допуска и много грешки при избора в магазина. Най-често се бърка размера, като съзнателно или не 58% от мъжете избират твърде тесни бикини и прекалено големи сутиени. Явно така изглеждат половинките в еротичните им представи, което обаче няма общо с реалната фигура.

Друга често срещана грешка било към комплекта да бъдат прибавени мрежести чорапи, които хич не се вписвали в гардероба на дамите.

Характерно за мъжете е, че не се ръководят от качеството, а единствено от външния вид, допълват експертите. Те избират възможно най-еротичното бельо, без да си мислят дали ще бъде комфортно на жената, която ще го носи.