След като унизи Брад Пит за креватните умения, Джен го покани на сватба

Булевард

19-11-2012, 14:30

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Бранджелина ще бъдат на сватбата на Анистън и Теру

През последните седмици Дженифър Анистън разкри доста пикантни подробности за своя личен живот, които ще се запомнят единствено като атака към бившия й - Брад Пит.

За да покаже колко много харесва бъдещия си съпруг Джъстин Теру, Джен публично унизи Брад. Бил истинско бедствие в леглото и най-слабият любовник в нейния списък.

Публиката остана с впечатление, че някогашната двойка едва ли някога въобще ще бъде засечена заедно. Но Холивуд си има собствени закони.

Наближава денят на сватбата на Дженифър Анистън с Джъстин Теру и старата ревност очевидно е била преодоляна. Бъдещият жених е решил да покани за тържествения миг бившия спътник в живота на Джен Брад Пит и Анджелина Джоли.

Джен и Джъстин са толкова щастливи, че не искат в меда на сватбата им да падне и капка горчилка, сподели източник от тяхното обкръжение пред британското списание "Грация".

Брад и Дженифър се разделиха през 2005 г. след 7 години брак и любов.

"Джъстин знае, че Джен и Брад разговарят от време на време, и високо цени актьора. Дженифър мислеше, че Джъстин няма да иска бившият да присъства на сватбата, но той я опроверга и сам стана инициатор за поканата", добави той. Двете двойки сега са щастливи и ревността е забравена.