Любов, танци и Джей Ло в българския трибагреник

София Лайф

19-11-2012, 11:27

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

След дълги години чакане, сърцата на латината и феновете забиха на една честота

Вече се превърна в традиция световните звезди да веят родния трибагреник. Дженифър Лопес също пофлиртува с родните фенове и не само, че се появи с българското знаме, но и падна на колене пред родните фенове.

А те наистина я чакаха дълги години и не бе случайно, че зала Арена "Армеец" се пукаше по шевовете.

И видяха Джей Ло такава, каквато са очаквали - усмихната, позитивна, и в перфектна форма. Хореографията бе пищна, тоалетите секси и атрактивни, а още на третата песен звездата и публиката изказаха взаимната си любов.

Сцената не се открои с някакви неземни декори, но по този начин шоуто на латината изпъкна още повече.

А тя показа, че независимо от славата и милионите в банковата сметка си остава малкото момиче от Бронкс, готово да сподели с феновете и най-личните си мигове. Затова и не бе изненада, че тя показа част от най-скъпите й хора - близнаците Макс и Ема, както и новата й любов - танцьорът Каспър Смарт. Във видеото, което бе излъчено обаче липсваше таткото на децата й Марк Антъни, с който се разведоха.

Музикалната приказка пък разходи нейните почитатели от хитовете й от зората на нейната кариера до най-горещите й парчета в момента - "On The Floor", "Waiting For Tonight", "I'm into you", If you had my love", Jenny From The Block", "Let's Get Loud" и др.

Между песните Дженифър свали всякакви прегради, говореше, флиртуваше и отговаряше на публиката.

Естесвено, кулминацията настъпи, когато Лопес бе засипана с цветя, а тя загърната в трибагреника се поклони. Нейни почитатели от съседните ни страни също бяха дошли в София да видят любимката си, дори към Лопес полетя и гръцко знаме, което обаче не бе прието добре от родните фенове и певицата бързо го скри.

Снощният концерт започна с българско участие, като на сцената своите хитове изпълниха Лора Караджова, Графа, Кристо и Бобо.

Световното турне на Дженифър Лопес продължава тази седмица, като отново ще бъде на Балканите - в Белград.