Силвия Бахати е Playmate 2012 (снимки)

Пловдив Лайф

18-11-2012, 14:28

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

25-годишната най-секси българка учи психология във Велико Търново

Силвия Бахати е новата носителка на титлата Playmate of the Year. Най-секси българката бе избрана на ефектна церемония късно снощи в петзвездния хотел Premier Luxury Mountain Resort в Банско.

Силвия е на 25 години от Велико Търново и е професионален модел. От три години танцува в еротичното шоу на Биляна Йотовска. Следва психология във великотърновския университет, а от една година е и щастливо обвързана. “До последно не вярвах, че ще грабна титлата, защото конкуренцията бе доста сериозна”, сподели минути след церемонията Рlaymate 2012.

Освен титлата и честта да представлява най-голямата мъжка марка в света, победителката получи награди на обща стойност 30 000 лева - ръчно асемблиран часовник със златно покритие и диаманти, както и чек от 10 000 лева от клиниката на д-р Ангел Енчев. На второ място в надпреварата се класира Гентиана Халити, на 25 години от София, а на трето - Мелиса Александрова, на 19 г. от Видин. Гентиана грабна златно колие с брилянти. А подгласничката й спечели петзвездно All inclusive пътуване до Анталия. Специалната награда на хотелът-домакин пък отиде при Василена Аврамова, на 19 г. от София.