Орлин спечели VIP Brother 2012!

Бургас Лайф

17-11-2012, 23:36

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Среброто в състезанието остана за Фънки

С 58,5%% от зрителския вот Орлин Павлов спечели престижното първо място във VIP Brother 2012. 

"Нямам идея защо ме избраха, не мога да говоря за себе си, много високопарно звучи най-любимият, важно е да се знае, че това е игра, с Багата, както и с всеки един от съквартирантите сме в много добри взаимоотношения", заяви Орлин. Той изглеждаше искрено изненадан от победата.

Малко преди съдбовния момент последна подкрепа дадоха всички бивши съквартиранти от студиото.

"Фънки няма нужда от тази награда, аз съм за Орлин", заяви от публиката Мариана Попова и бъдещият й съпруг Ханес я подкрепи на 100% секунди преди Ники Кънчев да обяви името на победителя. Фънки също разполагаше с агитка сред бившите си съквартиранти, които му оказаха мощен съпорт на лайфа.

"Ако трябва да преценя тримата финалисти, останали на края - за мен има един женски, един среден и един мъжки род”, изцепи се безцеремонно Ники Сървайвъва и точно и ясно разпредели ролите на финала.

"Важно е, че Къцамун загуби", продължи да поддържа тезата си Фънки с чашка в ръка през целия лайф и дори това бе една от първите му реплики когато Ники Кънчев го посрещна в студиото.

Заради по-хард изказа на родните звезди през цялата вечер дори се наложи Брадъра да строи редиците си и неколкократно да им напомни, че все пак са на живо и е редно малко да се съобразяват с използвания от тях език в ефир.

Виж тук как мина мега финалът на хитовото шоу и в каква последователност феновете изкараха Багата, Никол и Къци.