Само за ден: Арестуваха 2 пъти мъж, крал от магазини, да си купи алкохол

Крими

15-11-2012, 11:32

Снимка:

Impact Press Group

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

33-годишният жител на Павликени е излежал множество присъди за кражби

33-годишен мъж от Павликени беше арестуван 2 пъти в рамките на 24 часа заради кражба на хранителни продукти от магазини, съобщават от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

В сряда около 17,50 ч. в полицейското управление в Павликени е получен сигнал от служител на частна охранителна фирма, че е задържал 33-годишният А. А. в момент на кражба на хранителни продукти от магазин в града.

На мястото е изпратен полицейски екип, който е задържал извършителя и го е отвел в полицейското управление.

В хода на проверката извършена по случая е установено, че мъжът системно злоупотребавя с алкохол и за да си набавя пари, с които да си купува пиене, краде.

Часове след като е освободен от полицейския арест вчера той отново е извършил кражба на хранителни продукти от друг магазин. В крайна сметка след намесата на органите на реда мъжът отново е задържан.

Пред униформените обяснил, че е имал намерение да ги продаде и с парите да си купи алкохол. Отнетите вещи, обект на престъплението на обща стойност 31.42лв., са върнати в магазина.

33-годишният мъж е задържан отново за срок до 24 часа. До момента той е излежал множество присъди за кражби, уточняват от полицията във Велико Търново.