VIP Brother харесва това! А ти?

Булевард

13-11-2012, 17:31

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Купища абсурди в сезона на "позитивното"

Още преди да започне VIP Brother продуцентите на шоуто обещаха, че това ще е един позитивен сезон и ще представят съквартирантите в най-добрата им светлина. И не излъгаха.

Като един средностатистически завистлив български зрител извлякох куп позитиви за своя вътрешен мир и животът ми от тук натататък ще бъде по-целеустремен, изпълнен с повече самочувствие и вяра в бъдещето на младото поколение.

До финала остава по-малко от седмица, но това кой ще победи няма никакво значение за изводите от шоуто.

В рамките на два месеца разбрах, че у нас не е нужно да си направил кой знае колко, за да попаднеш в категорията ВИП. Няколко голи фотосесии, да си гадже на някой известен или да присъстваш под някаква форма на телевизионния екран ти гарантира място сред звездите.

Златка Димитрова, Никол Станкулова и Камелия харесват това

Географията е коварна наука и е време в профилираните училища да не я неглижират за сметка на чужди езици и специални предмети.

Златка Димитрова харесва това

В България можеш да бъдеш ВИП дори цялата страна да ти се смее. Дали мозъкът ти е полиран природно или с годините гънките са добили вид на купичка крем-нишесте няма никакво значение. И с тъпота може да си докарваш прилични суми от наградни фондове, макар десетките хиляди левове да не ти гарантират влизането в университет.

Вяра, Надежда и Любов харесват това

България винаги се е гордеела със своето образование, а за българина няма значение възрастта - той винаги е готов да навакса пропуснатото в училище.

Бонка Илиева-Бони и Златка Димитрова харесват това

Шоуто показа, че въпреки предрасъдъците, срамна професия няма. А отношението ни към ромите не бива да бъде еднозначно.

Ники Сървайвъра харесва това

В България обичаме да се правим на вечните жертви, да чакаме някой (VIP Brother) нещо да промени. Видно е, че с такова поведение, независимо от нашия характер, страната няма да върви напред.

Къци Вапцаров харесва това

В България има много таланти, но дали поради мързел, липса на амбиции или лошо стечение на обстоятелствата, те проспиват шанса да се реализират истински.

Орлин Павлов проспа да хареса това

Алкохолът е вреден и трябва да бъде унищожаван всекидневно, независимо дали някой от компанията може да отнесе някоя псувня или шамар.

Фънки, Багата, Юлиян Константинов и Ники Сървайвъра харесват това

Благодарение на шоуто се разбра, че в някои държави изпускането на газове на публични места не е срамно. Докторите пък отдавна са направили цели трудове от вредата при задържане на "душицата" из чревните тракове.

Владо Данаилов харесва това

Стига сме мачкали националното ни самочувствие, че българинът бил интригант, лицемер и винаги гледал в купичката на ближния. Риалитито показа точно обратното!

Мариана Попова, Къци, Юлиян Константинов, Камелия и Бонка Илиева-Бони харесват това


Във VIP Brother винаги можеш да научиш нещо ново. Като например, че можеш да работиш... риалити.

 

Вяра, Надежда и Любов и Triznachkite official харесват това