Вежди Рашидов към Лили: Ти си велика!

БГ Музика

12-11-2012, 18:44

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Културният министър поздрави примата на българската музика

Министърът на културата Вежди Рашидов се срещна днес следобед с примата на българската поп музика Лили Иванова минути преди официалното откриване на фотоизложбата в галерия "Средец" на Министерство на културата, озаглавена "Лили Иванова – портретна фотография на Васил Къркеланов".

Рашидов подари на Лили Иванова огромен букет цветя и пожела успех на фотоизложбата, която показва прочутата ни певица както на сцената, така и в ефектни студийни снимки. Сред тях са и фотоси на Лили Иванова от незабравимия й концерт в парижката зала "Олимпия". Фотоизложбата ще бъде достъпна за посещения в Галерия "Средец" до 17 ноември т.г.

"Лили, ти си велика! Вярвам, че и концертът ти в зала "Арена Армеец" ще бъде наистина невероятен и ще дадеш всичко от себе си за почитателите си, сред които съм и аз!" – с тези сърдечни думи министър Рашидов поздрави примата на нашата поп музика и пожела на певицата в залата да няма нито едно непродадено място.

На 22 ноември 2012 година в столичната зала Арена Армеец ще изнесе голям концерт, за когото билетите са почти разпродадени според организаторите.