Позор! Феновете на Юнайтед скандирали: Умри, Петров!

Спорт

12-11-2012, 14:15

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Клубът отнема сезонните карти на лумпените и прикрива скандала

Скандалът, който избухна по време на мача между Астън Вила и Манчестър Юнайтед, добива нови измерения.

 

Оказва се, че привържениците на "червените дяволи" не само са освиркали Стилиян Петров в неговата 19-а минута на мача, когато феновете на Вила ръкопляскат, но дори са подели рефрен "Стилиян Петров, надявам се да умреш", научи Sportline.bg.

Шокиращата новина заплашва да разпали чутовен скандал на Острова, където моралът и феърплеят се бранят с всички средства. Най-вероятно обаче точно този инцидент ще бъде прикрит заради марката "Манчестър Юнайтед", която е медиен продукт, шушукат в Англия.

Феновете на бирмингамци са в потрес след изпълнението на колегите им от Манчестър. "Как е възможно някой да мисли, а какво остава да изказва на глас подобни неща", недоумяват те.

Въпреки това представител на фенклуба на Юнайтед се дистанцира от авторите на позорните песнопения.

"Някои от нашите фенове са позор за клуба, заяви един от тях пред "Sky Sports".

 

Малцина бяха тези, които предложиха да се пее "Умри, Петров". Беше ме срам да седна при тях. Тези идиоти позорят себе си и нашия клуб с липсата си на уважение и състрадание към човек, който се бори за живота си. Извинявам се на привържениците на Вила за малкия брой идиоти и тяхното поведение в мача. Пожелаваме късмет на Астън Вила през останалата част от сезона и дано Стан оздравее бързо", сподели той.

Очаква се от Манчестър Юнайтед тихомълком да отнемат сезонните карти на провинилите се и повече да не се чуе за скандала.