Защо Астор не стана шаман

Най-доброто от печата

11-11-2012, 08:37

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Как съпругата му Пепа загуби 200 000 долара

Със стъпването си в Белгия българският маг Антраник Арабаджиян-Астор установява, че вече има една мечта по-малко. Най-после е на Запад. Мечтаният рай.
Вариетето не е много по-различно от родните барове. Събира стотина души, има прилична програма и една страхотна стриптийзьорка. Магът е облагодетелстван. Има възможност да се любува на красотата й по-дълго от останалата публика. Те са в една гримьорна. Испанката никак не се притеснява да се разхожда в малкото помещение съвсем гола. Това малко притеснява и много радва гологлавия артист. Идилията е приятна. Вижда се перспектива. Кармен, може ли такава красива жена да има друго име, е между десетте на големи красавици, които шуменецът е виждал. Петнадесет дни по-късно обаче всичко, градено с такава тиха нежност и надежда, рухва. Астор разбира, че жената всъщност е мъж. Била. След операцията полът трудно може да се определи. Но това са подробности. Кармен продължава да гледа със същия огнен и същевременно влажен поглед. Смутен е. Веднъж неочаквано я вижда през вратата на банята. Чака го. Отминава и след него се чува само трясъка от нервното блъскане на вратата.
Следващата любов вече е много по-ясна и делова. Една от танцьорките, красавица от Нигерия, отива директно при жена му с предложението да й го отстъпи. Разбира се, срещу заплащане. Пепа веднага казва да. Шегата й харесва. След няколко дни обаче нигерийката престава да бъде любезна. Астор продължава да спи при жена си, а на офертата й не получава никакъв отговор и развитие. Идва моментът, в който тя напълно спира да говори на българката. Единственото, което предприема, е да извика мага, за да му каже: Жена ти много загуби. Бях й приготвила 200 000 долара, за да те отстъпи. Баща ми е вожд на голямо племе в Нигерия. Скоро шаманът ни се помина. Голяма загуба. Няма племе без шаман. Ти щеше да го смениш и всичкото злато и богатства на огромното ни семейство щяха да бъдат наши. Какво да каже човек след такова признание. Най-добре е да замълчи, да не си спомня за този случай и да се радва на 116-те лева и 45 стотинки пенсия.