На българите им се плаче, прозря Станишев

Политика

05-11-2012, 19:19

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Цветанов не е наблюдател на ООН, а вътрешен министър, атакува червеният лидер

Днес Бойко Борисов най- сетне прозря, че има проблем. Когато ЕК предупреждава, че може да има нов междинен доклад - това е безпрецедентен негативен знак към тази власт. Това заяви председателят на БСП Сергей Станишев на пресконференция в Ловеч по повод на поредния тревожен сигнал от Брюксел, получен днес.

„Цветанов обяснява, че България се е превърнала в оазис за престъпността, само че той не е наблюдател на ООН, той е министър на вътрешните работи”, отбеляза още лидерът на социалистите.

Станишев беше категоричен, че при тази власт перспектива за хората и за страна няма и не може да има. Той даде старт на националната кампания на БСП за срещи с хората в цялата страна.

Той изтъкна, че разговорите с гражданите ще са фокусирани върху основните проблеми, които вълнуват тяхното ежедневие - тежкото икономическо положение, социалната криза, деградацията, липсата на предвидима държава.

„На българите не им е до смях, плаче им се от срива на икономиката, от липсата на каквато и да било перспектива за по- високи доходи, за повече справедливост, за държава, която поставя в центъра техния живот”, заяви Станишев.

Червеният лидер е сигурен още, че ГЕРБ няма как да скрият злоупотребата с власт и липсата на каквато и да било антикризисна политика.