Шок и драма! Мариана хвърли пръстена и развали годежа с Ханес!

Бургас Лайф

01-11-2012, 23:00

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Пепи Чобанова

Всичко от Автора

След лют скандал тя се отказа от диамантното бижу и развали драматично годежа

Поп певицата Мариана Попова, която години чакаше любимият й Ханес да падне на колене и да й зададе най-важния въпрос издържа само няколко часа и след лют скандал хвърли диамантното бижу и развали драматично годежа. Неподправените кадри от невероятната свада, която със сигурност е събрала всички съквартиранти да гледат сеира ще бъдат излъчени в епизода утре вечер, обяви Ники Кънчев.

Това, което не знаят обаче родните випове, е че Мариана и Ханес са натоварени с тайна мисия от Брадъра да се скарат непоправимо пред очите им, за да осигурят достъпа до склада на звездите и да напълнят хладилниците с провизии. Както Ники Кънчев обяви в ефир днес вип персоните са сгазили лука и за да ги накаже Биг Брадър е заключил храната в склада.

Така следващите 72 часа бг звездите ще са на стриктна диета, ако Мариана и Ханес не поправят тази несправедливост и не накарат всички в Къщата да повярват, че са се разделили завинаги.

Поредна заплаха за физическа саморазправа пък получи Къци. Дребничкият шоумен успя да изкара извън нерви сдържаната синоптичка Никол след като започна да я имитира и да се шегува с нея.

Ексводещият най-накрая призна и стратегията си да бъде последният прекрачил прага на Къщата. "Аз мисля да заблудя публиката", обясни Къци манипулаторските си планове на Мариана и Орлин, докато приготвяха обяда в кухнята.

Златка и Надежда загърбиха невероятните драми покрай женения любовник на плеймейтката, който се оказа, че имал афера с тризначката. Двете се впуснаха в задушевен разговор да  обсъждат кой трябва да спечели риалитито. Златка призна, че фаворит й е Багата, защото е направил много за България, за разлика от нея самата. "И ти си мислиш, че нищо не си направила за България", контрира я веднага Надежда, след което веднага й посочи, че самата тя вече е победител в същия формат.