Севдалин Сальов е новият Мистър Гей България

Булевард

27-10-2012, 18:01

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

След двугодишно прекъсване състезанието отново бе проведено пред многобройна публика

Той е роден на 23.октомври 1985г. в Бяла Слатина.

Завършил е средното си образование в СОУ” Васил Левски”, специалност “Организатор на среден и дребен бизнес”, а след това продължава в Медицински колеж  “Йорданка Филаретова”  в София, специалност “Рехабилитация”.

От 5 години работи като професионален масажист и всеки ден продължава да усъвършенства своите умения.

След двугодишно прекъсване състезанието отново бе проведено пред многобройна публика.

Късно през нощта на петък срещу събота за седми пореден път се състоя конкурса Мистър Гей България 2013. Домакин и организатор бе столичният ID CLUB.

Точно два  часа водещата Елза Парини забавлява гостите в заведението, което се пукаше по шевовете. Пиперливите закачки не подминаха и Лорд Евгени Минчев, който също се появи за да види как върви нощният живот на столицата и какво се случва на „гей” сцената.

Дванайсет момчета и мъже на възраст от 18 до 31 години от различни етноси и градове преминаха през три кръга за да се стигне до избора на победителя.

Журито бе избрано от публиката на случаен принцип.

Победителят се ангажира да представя българското гей общество на европейският конкурс в Прага и на Мистър Гей Свят в Антверпен. Освен това той ще застане на чело на следващият Гей Прайд в София.

Медии и журналисти дошли за да отразяват не се допускаха, снимки също не бяха направени така, че от тази паметна нощ не остана никакъв фото спомен.