Сестрата на Бойко: Господ ми подсказа, че имам тумор в мозъка!

Най-доброто от печата

27-10-2012, 07:12

Снимка:

БГНЕС

Автор:

bulgariautre

Всичко от Автора

Посетих Божи гроб и още със стъпването ми, в началото на разходката в това свято място, започна да ме боли главата

Имам намерение този понеделник да се върна на работа в моята клиника. Колегите ми ме чакат с нетърпение, не са намерили специалист неонатолог, който да ме замести. За съжаление проблемът с квалифицираните лекари ще става все по-сериозен в бъдеще.

Няма да се натоварвам много веднага. Може би от началото на 2013 г. ще се заема по-активно с моите "бебета". Всяко едно дете, минало през клиниката, си е "мое бебе"", споделя сестрата на Бойко Борисов д-р Красимира Иванова пред "24 часа".

Тя бе оперирана от 7-сантиметров тумор в мозъка.

"Дотогава не съм имала никакви сериозни оплаквания. Като се замисля, случвали са ми се главоболия, не много сериозни, но кой не е имал такива... Но пък имах предупреждение...

Аз и моето семейство сме вярващи хора и имам някакво обяснение за тази ситуация - скоро си дадох сметка. Преди година и половина бях в Израел. Посетих Божи гроб и още със стъпването ми, в началото на разходката в това свято място, започна да ме боли главата. Ама жестоко главоболие! Целия ден. Имах обяснение за себе си - може би много емоционално приемам това посещение", разказва още Красимира.