Секс престъпници пипнаха в Кюстендил

Крими

26-10-2012, 14:29

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Склонявали момичета към проституция

Сводник и потребител на сексуални услуги са установени от в Кюстендил по време на проведена специализирана операция, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Кюстендил.

43-годишен мъж, известен на полицията с разнообразие от противозаконни деяния, склоняване на жени към проституция - сред тях и непълнолетни, е задържан след като е осигурил клиентка на свой клиент.

От дома и автомобила му са иззети порнографски материали, компютърна конфигурация, SIM карти, помощни материали, за които се предполага, че способстват а дейността му. Мъжът е осъждан за измама, срещу него са водени дела за фалшификация на документи за самоличност и други официални документи. Той е задържан за 72 часа в следствения арест в Кюстендил. Работата по документирането на престъплението продължава, образувано е дознание.
28-годишен кюстендилец пък е задържан в полицейския арест в Кюстендил за притежаването на порнографски материали, за създаването, на които е използвал ненавършили пълнолетие момичета. Чрез заплахи се е опитал да принуди и склони две непълнолетни момичета към сексуална връзка. При извършения обиск в жилището му са иззети два мобилни телефона, компютърна конфигурация, оптични носители и 28 патрона от различен калибър. Срещу него са започнати 2 досъдебни производства.