Дирят близките и самоличността на старица

Крими

25-10-2012, 10:36

Снимка:

ОДМВР -Бургас

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Открита е в Бургас в безпомощно състояние

Издирват се самоличността и близките на жена, открита на 15 октомври в безпомощно състояние пред сградата на Първо Районно управление "Полиция" - Бургас, разположена на ул. "Георги Кирков" № 15.

Това съобщиха от ОДМВР в Бургас.

Жената е настанена за лечение в отделение "Реанимацията" на МБАЛ - Бургас в състояние на кома. Жената е била без документи за самоличност, като след като се подобрило здравословоно ѝ състояние заявила, че се казва Иванка Василева Бобева, но няма спомен за роднини, близки, място на раждане и адреси на местоживеене. Към настоящия момент жената е във видимо добро физическо състояние и се намира в Първо Районно управление "Полиция" - Бургас, като предстои настаняване в специализирано заведение до откриване на самоличността и близките ѝ.
Жената е на видима възраст – 60-65 години; ръст – среден; телосложение - нормално; коса - дълга, прошарена, боядисана в кестеняво, чуплива; очи - сини.
Жената е контактна, но е със съмнения за психични отклонения, поради което и не може да даде адекватно обяснение относно самоличността си.
Призоваваме гражданите, разполагащи с някаква информация за жената, да съобщят незабавно на тел. 856 006, 856 769 или 856 095.