Багата номинира, влюбената Златка реве

Булевард

25-10-2012, 09:15

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Зрителите ще гонят плеймейтката, Никол или Юлиян

За втори път съквартирантите в къщата на VIP Brother застанаха очи в очи по време на номинации и пак имаше сълзи. Този път не беше Къци Вапцаров, а Златка Димитрова.
Тя ревна, след като Багата я номинира с мотива, че тя се измъчвала заради неутихващите й чувства към него. Сълзите обаче не помогнаха и тя ще трябва за пореден път да участва в битка за оцеляване.
Този път зрителите няма да дават своето одобрение, а ще си харчат парите за sms-и да гонят.
Първа, по регламент, "изгърмя" Никол, която бе капитан на загубилия в седмичната игра отбор. Нейният опонент Мариана Попова пък имунизира от изгонване Къци и Орлин Павлов. След което прати еднолично на номинации Юлиян Константинов с надеждата да последва своя приятел и съученик Ники Мартинов. Сървайвърът се сбогува с шоуто в началото на тази седмица.
Иначе самите номинации отново минаха под знака на лицемерието, като повечето съквартиранти обясняваха, че номинират от милосърдие. Най-често се чуваше името на Фънки, който се чувствал зле и едва ли не иска да напусне шоуто на часа. Златка и Никол дори се наговориха да дадат своя глас за него, за да го спасят от живота в Къщата. Това обаче задейства Биг Брадър и той даде още един имунитет - на музиканта, тъй като по правилник участниците нямат право да се наговарят кого да посочат.
И докато другите се тревожат за здравето и нарушените му диети, Фънки си призна в изповедалнята, че физически се чувства здрав.