Златка в истерия, една от тризначките в афера с Миро

Архив Бургас

24-10-2012, 09:56

Снимка:

VIP Brother Bulgaria

Автор:

Пепи Чобанова

Всичко от Автора

Плеймейтката веднага свика кризисен щаб и на разходка в градината с Никол и Мариана изля емоциите си и търсеше изход от неловкото положение

Надарената плеймейтка Златка Димитрова ще трябва да се изправи пред поредното изпитание, което VIP Brother й поднесе в понеделник.

След морето от сълзи, които пророни за бившия си любим Багата сега чернокосата моделка ще се окаже под един покрив с тризначките, една от които имала мимолетна авантюра с настоящата половинака на бургазлийката - Миро.

Това разкри самата тя. Признанието дошло от жененото й гадже Миро след като тя му споменала, че е засякла тризначките на участие на поп-фолк фурията Мария. Възлюбеният й споделил още, че било само за една вечер. Оттогава обаче Надежда не спирала да напомня на Златка при всеки удобен случай и да пита как е половинката й.

Плеймейтката веднага свика кризисен щаб и на разходка в градината с Никол и Мариана изля емоциите си и търсеше изход от неловкото положение. Силно афектирана Златна веднага оплю новите съквартирантки и ги нарече нагли. Никол и Мариана от своя страна посъветваха дружката си да запази самообладание и да не влиза в конфронтации и да се държи на положение.

„Ето това е к**венски подход”, отсече накрая поизнервената хубавица за закачките на Надя относно Миро. "Никога обаче няма да й го кажа да не я засегна", приключи темата Златка.

Багата от своя страна отдели специално внимание на трите сестри. Наблюдателни фенове на риалитито веднага сумираха по форумите, че толкова внимание не е получавал нито един от съквартирантите за цялото време на хитовото риалити.