Бойко бесен - БСП и ДПС довели девинската болница до фалит

Политика

24-10-2012, 13:05

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Станишев е нагъл, отсече премиерът

БСП и ДПС са довели болницата в Девин до фалит, заяви на пресконференция в Министерски съвет министър-председателят Бойко Борисов.

Това всичко го знаят. И най-малко на тях им отива да организират такъв протест и да докарват хора от младежкото БСП или каквито са дошли. Още повече, че ние много ясно и точно им казахме, че ще им направим по-добра болница, по-добро медицинско обслужване, отколкото е било досега, каза премиерът.

Хората от Девин знаят, че близо 240 млн. лева са дадени за път. Имат висша степен на глупостта – близо 1 млрд. лева за „Цанков камък”, близо 100 млн. лева е водното огледало на Кърджали и сега да дойдат да ми искат 3 млн. лева за това време точно, когато БСП и ДПС са безчинствали в тази област, ми се вижда абсолютно цинично. При положение, че им пратих вицепремиер, министър в Девин и им казахме, че в рамките на един месец ние ще им организираме такъв център медицински, в който ще имат много по-добро обслужване отколкото досега, каза още премиерът Бойко Борисов. Виждате и в парламента днес се бунтуват за нещо, което 2006 г. Станишев не е подписал и не е казал на НЕК да го подпише. Защо правят референдум и ни питат нас – да питат шефовете на НЕК защо не е подписано. Станишев с цялата си наглост каза, че бившият шеф на НЕК носи отговорност защо не е подписал договора. А защо ме питат мен сега? Ако Станишев бе разпоредил 2006 - 2007 - 2008 г. отдавна това да е приключило. Но понеже те нямат никакъв полезен ход, само за тази област около Девин са пръснати над 1,3 млрд. лева. Последните 3,5 млн. лева дадохме за укрепим по някакъв начин пътя на глупостта, който са направили, за да не се срутва и още не можем да го пуснем. Когато крадяха стотици милиони от българските данъкоплатци, защо тогава тези хора от Девин не дойдоха тук пред Министерски съвет да кажат – на над ни трябват 2 млн. лева за болница, а тук 200 млн. харчите за тази глупост, каза още Борисов.