Нова драма - Златка баджаначка с една от тризначките

Булевард

24-10-2012, 11:27

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Напрежението в спалнята ескалира, силиконката иска да се мести

Продуцентите на VIP Brother забъркаха поредната каша, в която главни героини ще бъдат Златка една от влезлите тризначки - Надежда.

Плеймейтката изпадна в истерия като видя новите съквартиранти, тъй като била баджаначка с Надето. Сегашното й гадже си признало, че имал вземане-даване с тризначката в миналото.

Надежда от своя страна пък не пропускала да дразни Златка, когато се засичали в заведения или общи компании.

Бургазлийката вече прави планове да се изнесе от общата спалня, явно притеснявайки се да не се стигне до ексцесии и ескалиране на напрежението. Тя помоли Мариана Попова и Никол да я вземат в апартамента, който бе обитаван от Памела Андерсън. Както е известно, капитанът на победилият отбор в игрите спи там като привилегия, че си е спечелил званието Глава на къщата.

Иначе появата на тризначките бе приета доста хладно, изключение направи единствено Багата, който прояви неочаквана и недемонстрирана повече от месец активност.

Блондинките, които са известни с лафовете и кандидатстудентските си постижения, вече започнаха да обсъждат ВИП-вете, като сипят суперлативи за Люси. Именно пред певицата те признаха, че не са се занимавали с музика, но пък били рода със Сестри Бисерови.

Надежда пък е доволна, че мъжете в Къщата хъркали малко.