Багата не чака дете, оцеля при номинациите

Булевард

23-10-2012, 09:30

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Патрашкова и Ники Мартинов напуснаха шоуто

Въпреки твърденията в прав текст на водещата на VIP Brother Александра Сърчаджиева и клюката, която разпространи Златка Димитрова, Благой Иванов не чака дете.

Новината категорично отрече гаджето на Багата - Любина, която снощи подкрепи своя любим на поредните елиминации.

Четиримата номинирани - Фънки, Благой, Кристина Патрашкова и Ники Мартинов влязоха в ролята на политици по време на дебат.

Най-малко одобрение събра Кристина Патрашкова, която след излизането си потвърди, че ще пише книга за живота в шоуто като уточни, че клюките въобще няма да намерят място в нея.

Другият, който си събра багажа бе Ники Мартинов, а обявяването на името му разстрои Фънки, който искаше да напусне риалитито.

За първи път двама съквартиранти едновременно си тръгнаха, но в крайна сметка в Къщата бройката на живущите се увели с още един.

Като специални гости влязоха тризначките Вяра, Надежда и Любов, които ще останат и за следващото издание на Big Brother, което ще събере под един покрив участници от предишни сезони. Оцелелите съквартиранти обаче ги посрещнаха доста хладно.

Следващата седмица на сигурна елиминация ще отиде Мариана Попова или Никол Станкулова, след като бяха определени да носят капитанските ленти в предстоящата игра.