Тризначките и те ВИП, влизат в шоуто днес

Булевард

22-10-2012, 12:09

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Вяра, Надежда и Любов стават част от VIP Brother

Трима нови съквартиранти ще прекрачат прага на къщата в Нови хан и ще станат част от VIP Brother. Това стана ясно още в петък, но имена така и не се съобщаваха. Градяха се сценарий как в шоуто ще влезе гаджето на Багата, която не се знае бременна ли е, не е ли. Имаше догадки и за световни звезди.

В крайна сметка сред ВИП-овете ще се намърдат тризначките Вяра, Надежда и Любов, познати като победителки в обикновения формат "Биг Брадър 3".

Те ще останат в Къщата и след края на VIP Brother, когато шоуто ще прелее във втората си част с участници от предишни сезони.

Довечера ще стане ясно дали блондинките ще имат и специална мисия. С тяхната поява ще бъде увеличен броя на хората, затворени между стените на шоуто.

Също тази вечер ще стане ясно кои двама ще бъдат изгонени от номинираните Фънки, Николай, Багата и Криси Патрашкова.

Вяра, Надежда и Любов се прочуха със знания и крилати фрази, на които и Златка Димитрова може да завиди. Трите дори пробваха да запишат "вишу" и изкараха 6 на приемните изпити. За тяхно съжаление обаче оценката бе разделена на три.

По-късно се опитаха да станат част от т.нар. хай лайф с честите си появи на събития, но с годините присъствието им по партита избледня.

Последната им изява пак бе свързана с шоуто. Трите имаха мисия да вкарат във VIP Brother Лейди Гага и отидоха с плакат на нейния концерт в София. Най-силно впечатление направи именно плактатът, на който имаше правописна грешка и добавенаТА впоследствие буква "H".