Звезди с камбест нос и пъпки

Булевард

22-10-2012, 10:15

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Пуснаха апликация, която загрозява знаменитости

Фирмата "PiVi&Co" пусна апликация за смартфони, чрез която се трансформират лъскавите портрети на знаменитости и техните лица биват поразени от акне, предаде bTV.

Новият продукт бе пуснат в продажба на 17 октомври на цена от 79 евро цента и вече има много фенове по света. Апликацията се нарича UglyBooth и може да бъде закупена във Великобритания за 69 пенса. Вестникът илюстрира как могат да бъдат преобразени по най-шокиращия начин лицата на красавици като Кейти Прайс и Аманда Холдън.

Новото приложение прави перфектните ликове на VIP персоните от шоубизнеса, спорта и политиката като поразени от проказа. Носовете им се превръщат в камби, поразени от пришки, а физиономиите им подпухват по неузнаваем начин.

Ужасяващи резултати при новия бързодействащ фотошоп се получават с иначе добре изглеждащия премиер Дейвид Камерън, с красавеца Питър Андре или с дамския идол от Формула 1 Дженсън Бътън.

"Целта ни беше да разсмеем потребителите на мига и то с изненадващи резултати", заявиха производителите на апликацията. Лицата на преобразените знаменитости могат да бъдат споделяни в мрежата. Има опция и за префасониране на портретите на любимите
и близките ви приятели, но тя не е за препоръчване.